Selamlar forumda yeniyim ilgimi çeken çok şey var ama şimdilik onların sırası değil.Asıl meseleye gelirsek ben yüksek lisans mezunu bir tasarımcıyım mevcut işimden ocak ayında ayrıldım bu sürede ev ortamında işler yaptım fazla çevrem ve aktif sosyal medya hesaplarım olmadığı için çok fazla iş toplayamıyorum.

Sizlerden bu konuda fikir bekliyorum şuan aklımda olan forumdan pinterest instagram twitter hesapları satın alıp oralardan çalışmalarımı paylaşmak,reklamımı yapmak firmalarla kontak kurmak kendimi göstermek istiyorum kısaca.Forumda reklam hizmetleri de var onlara da bakacağım

Şimdiye kadar kurumsal firmaların işlerini yaptım ama her zaman iş alamadım ancak okuldaki hocalarım vasıtası ile buldum o işleri de ve şunu anladım ki dışarıda yok pahasına çalışıyormuşum.Ajansta verdikleri maaşı bir haftada kazanmaya başladım ve kararımı verdim artık bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.Yurt dışına harf tasarımı yapıp satan arkadaşlar var mesela instagram üzerinden iletişime geçilmiş,fazla detay vermiyorlar fakat çok çok güzel paralar kazandıklarına eminim.

Bu konuda yardımlarınızı,fikirlerinizi bekliyorum özellikle hangi platformdan yapmalıyım instagram mı twitter mı