Boby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Numarayı web de araştır
phpxtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce hic duymadım *********** olmasın dikkat edin
malatyalim44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
*********** olmasın hocam
Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ana kanal değildir, nette yayın yapan veya int kanalı dır. İyice araştırın tv için bu rakamlar yok hükmündedir.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boyle bir sey mumkun degil. Televizyon kanallarinin reklamlari gunler oncesinden ayarlaniyor diye biliyorum.
Onebenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basında çalıştığım için , onların aramasi imkansi şayet herhangi bir reklam alanına tiklamamissaniz Habertürk genel irtibap numarasına bildiririniz o numarayı
Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen dolandırılma hattına hoşgeldiniz.
Day adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Habertürk olarak direk aranma ihtimalin düşük olay şundan ibaret dış yapımcılar saat satın alıyorlar o saatler de kendi programlarını yayımlıyorlar tabi para gittiği için aralara kurum reklamları alıyorlar. yakın dosttum haber editörü istersen araştırırım sorarız
tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanki boyle bi konu görmüştüm farklı bi kanal adına .d dolandırıcıydılar yanlıs hatırlamıyorsam
MertcanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O paraya radyolar bile reklam almıyor
Granville adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haberturk veya diğer kanal yayın siteleri sizi aramaz. Genelde irtibat için iletişim bölümünü ( mail yoluyla) veya aracı kişilerle muhattab olurlar (ajans gibi) ve 3500 TL gibi bir rakamı istemeleri komik olmuş şuanda onedio - memurlar gibi siteler de reklam fiyatları 5-6k dan aşağıya değildir

3500 tl gittiyse üzerine soğuk için diyelim

Siz bence buradan bir teyit alıp ondan sonra tekrar düşünün

https://www.haberturk.com/Reklam.html
yalnız ödemeyide reklamdan 1 ay sonra talep ediyoruz dedi