Daha önce hic duymadım *********** olmasın dikkat edin
*********** olmasın hocam
ana kanal değildir, nette yayın yapan veya int kanalı dır. İyice araştırın tv için bu rakamlar yok hükmündedir.
Boyle bir sey mumkun degil. Televizyon kanallarinin reklamlari gunler oncesinden ayarlaniyor diye biliyorum.
Basında çalıştığım için , onların aramasi imkansi şayet herhangi bir reklam alanına tiklamamissaniz Habertürk genel irtibap numarasına bildiririniz o numarayı
Hemen dolandırılma hattına hoşgeldiniz.
Habertürk olarak direk aranma ihtimalin düşük olay şundan ibaret dış yapımcılar saat satın alıyorlar o saatler de kendi programlarını yayımlıyorlar tabi para gittiği için aralara kurum reklamları alıyorlar. yakın dosttum haber editörü istersen araştırırım sorarız
sanki boyle bi konu görmüştüm farklı bi kanal adına .d dolandırıcıydılar yanlıs hatırlamıyorsam
O paraya radyolar bile reklam almıyor
Haberturk veya diğer kanal yayın siteleri sizi aramaz. Genelde irtibat için iletişim bölümünü ( mail yoluyla) veya aracı kişilerle muhattab olurlar (ajans gibi) ve 3500 TL gibi bir rakamı istemeleri komik olmuş şuanda onedio - memurlar gibi siteler de reklam fiyatları 5-6k dan aşağıya değildir
3500 tl gittiyse üzerine soğuk için diyelim
Siz bence buradan bir teyit alıp ondan sonra tekrar düşünün
https://www.haberturk.com/Reklam.html
yalnız ödemeyide reklamdan 1 ay sonra talep ediyoruz dedi