sosyalortak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla en son çokça şikayet olan bir operatörde faturalı hattımı faturasız hatta çevirmek istedim. 30 TL ücret keseceğiz dediler, size kontör yükleyeceğiz dediler. Niye dedim, "kesintisiz iletişim kurun diye" dediler. Dedim benim iletişimden size ne, o zaman dedi yapamam. Neyse geçiş talebini lanet olsun diyerek verdim. Sonra Cimer üzerinden BTK şikayeti ilettim. "Haksız bir şekilde, açık rızam olmamasına rağmen, başka seçenek olmadığından zorla 30 TL ücrete direttiler" diye şikayet oluşturdum. 30 TL'yi sildiler, üzerine de ekledikleri dakikayı kullanmış oldum. Yani bunlar böyle, o vermiş olduğunuz şey onay sayılıyor ve hiç bir şekilde şikayet oluşturup, hak arayamıyorsunuz. En iyisi ne yapmak biliyor musunuz, 5 aydan 5 aya kontör yüklemek, onda da en fazla iletişim kesintisi vergileri için 5 10 lira, whatsapp, viber gibi internet üzerinden aramalara yönelmek, böyle böyle akıllanacaklar çünkü
hocam bende BTK ya şikayet etmeli miyim sonuç alır mıyım bizim bırak açık rızamızı rızamız bile yok, bu memleketde herkesin okuma yazması yok, telefon bilgisi yok bildirim ile tarife değişikliği dolandırıcılıktan başka bir şey değildir. Ayarlarda bunun ayarı var dedi bir arkadaş, bunu açmak için bile izin gerekmesi lazım ki bizim bu tarz bildirimleri almak için verdiğimiz bir onay da yok.