evet aktiftir
hayırlı satışlar, ama günahını bedavaya bile vermeyen operatör şirketleri sorun çıkarabilirler. Yok ticari amaçlı kullanmışsınız da, yok falan filan... zaten insanlar artık sms kullanmadığı için 5-10klık sms paketlerini yok pahasına kakalamaya başladılar. 100gb hızındaki internetin kapasitesinin %99unu kullansanız genelde hemen hesabınızı kapatırlar mesela.
spam ve ticari amaçlı kullanmadiginiz sürece gönderimi onayli listeye SMS red linkiyle gönderirseniz sıkıntı olmuyor. hala dernek vs olup kullananlar var.
Ömür boyu lisans demişsiniz ama lisanslamayı HDD üzerinden mi yapıyorsunuz hala? Yanlış hatırlamıyorsam eskiden böyleydi.
Uzun yıllar önce sanalpazar üzerinden satın almıştım ama lisans sorunu ile kimse ilgilenmemişti. Çöp oldu gitti benim açımdan. Sizede yazmıştım yine uzun yıllar önce ve mail atın demiştiniz neyse. Ömür boyu lisans için ömür boyu o hddyi kullanmak gerek sanırım.
2012 yılından bu yana geliştirme olmadı. zaten isteyen olursa veriyorum. hatırlamıyorum problem probleminizi ancak yardımcı olmuşumdur / olmaya calismisimdir ben.
o yıllar bilgisayar bozuldu yandı harddisk çöktü o oldu bu oldu diye çok sabote ettiler .
bu çökme problemi benim sorumluluğumda değildi ki? elbette lisansin süresini etkilemez rağmen ücretsiz destek verdim herkese. birden fazla bilgisayarda kullanana bile, sistemde gormeme rağmen ihtiyacı görülsün diye de bir şey demiyordum. ancak simkart pin'ini kaldırmayı unutan mi dersiniz, simkart'i takarken ters takip mesaj gitmiyor diyen mi dersiniz, iki sistemde çalıştırıp başka bilgisayarda çalıştırıyorum diyen mi dersiniz çok şey gördüm inanın.
sanırım beni de anlamanız lazım. ihtiyacınız varsa bana pm ulasin. yardimci olmaya çalışayım. teşekkürler.