SiHaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site pm atarsanız yardımcı olabilirim.
merhaba,
özel mesaj ilettim hocam..

BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer site bir haber sitesi veya E-ticaret sitesi değilse etiket kullanma mantığını anlayamadım?

Arama motorları açısından etiket sayfası yerine kategori sayfaları her zaman daha güçlüdür.
Anne bebek sitesi açıkçası... Çok etiket bulutu olmadan kafa karıştırmadan zincirleme taktiği olarak ilerliyoruz diyebilirim.

BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etiketleri nasıl kullanırım diye düşünmeden kullanılan etiketler gereksizdir.

10 kategori ve 100 tane içeriğiniz olsa örneğin;
10 kategori sayfası,
100 içerik sayfası,

Bazıları abartıyor. Her içeriğe 5 etiket kullansanız 500 tane etiket sayfası oluşur.

Fakat bir haber sitesi veya e-ticaret sitesi olarak kullanacaksanız güzel bir şekilde 2. kategori mantığı ile etiketler oluşturursanız faydası olur.

Google çalışanı Fatih ÖZKÖSEMEN tarafından etiketler hakkında oldukça faydalı bir yazıyı faydalanmak isteyenler olursa ekleyelim.
https://www.r10.net/1073148007-post16.html
Biz bu 500 etiket kalabalığı olmadan zincirleme ile örnek olarak. Bebekler diye ana kategorimiz var ve bebek sağlığı içeren yazıları aynı anahtar zincirde ilerletiyoruz.

TekUzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google anahtar kelimelerinde hızla listelenmek ve yükselmek için ping veya Google üzerinden yönlenmiş organik hit çalışması yapabilirsiniz. Dilerseniz deneme gönderimi yapabiliriz siz de etkisini incelemiş olursunuz. Detaylı bilgi için pm göndermeniz yeterlidir. İyi çalışmalar...

⭐⭐ Organik Hit Satışı | Google'da Hızlı Yükselin | Profesyonel Hizmet & Ücretsiz Analiz ⭐⭐
sizi not aldım. Bununla ilgili ilerleyen zamanda bir iletişimimiz olacaktır. Başka konulara yönelik