Başka öneriniz var mı güven açısından?
Hocam ticaret puanı çok mantıklı bi sistem fakat bunların sadece pozitif ya da negatif olması ile ilgilenmeliyiz bence senin 300 tane benim 100 tane puanım var ona göre ödeme yaparım demek saçma geliyor.
1 ayda 100 ticaret puanı alıp ortadan kaybolanda gördük
Her şey olabilir hocam.
Beni Ticaret puanı ilgilendirmiyor. Bir ürün satmak istiyorsam ilk önce ödememi alırım, daha sonunda ürünü veririm ve bir ürün almak istiyorsam ilk önce ürünü alıp, daha sonra ödemeyi veririm. Bunu kabul etmeyen kişiden de bir şey almam.
Kesinlike doğrusu budur hocam.
Ticaret puanı diye ibare olunca, emin olun sadece sayıya bakılmıyor.
Kişinin yapmış olduğu ticaretlere, detaylarına ve varsa sonraki mesajlarına bakılıyor, yani ben ve tanıdığım bir çok insan bu şekil çalışıyor. Sonuçta ciddi maddiyat gerektiren işlerde en öncelikli olarak buradan baktığımız bu.
Benim demek istediğimde bu hocam önemli olan ticaret sayısı değil var olan ticaretlerle ilgili yapılan açıklamalar.
Sayı değil bence kalite önemli, ben herkesin mesajına dahi hepsine kadar araştırıyorum sosyal medyası varsa vs girerim isim kaydı tutarım, hesaplarının kaydını tutarım. Yarın bir gün sıkıntı olacağında Şikayetimi kanıtlarıyla güzel sunabileceğim ondan.
Siz üst seviyeye çıkarmışsınız hocam tebrik ederim

Benim demek istediğimde bu sayıya göre iş yapmak mantıklı gelmiyor.