Yok o kısmı anladım da şimdi bu olayda bakış açısı da çok önemli kimisi vardır 5 ticareti vardır bunların hepsi xx.xxx türündendir kimisi vardır xx türündendir ama 50 nin üzerindedir o zaman da yüksek Mevlada iş yapanlar bu duruma itiraz edebilir 😂
Sanırım sizde ilk iş mi ödeme mı sorunu çok oluyor
Hocam şöyle açıklayım mesela x kişisi iş yaptıracak fakat ödemeyi ticaret puanın benden düşükse iş sonunda yaparım diyorum. Burdaki asıl anlatmak istediğim olay ise şu. İş yaptıracak x kişisi sosyal medya hesapları alıp satıyor. Bi hesabı aldı bu +1 ticaret puanı demek sonra gitti bu hesapa iki tane hizmet satın aldı (takipçi hizmeti, beğeni hizmeti vs..) bu da +2 ticaret puanı demek sonra gitti bu hesabı sattı bu da +1 ticaret puanı demek. Bu x kişisi bir günde bunların hepsini yapabilir. Sonuç olarak bir günde 4 ticaret puanı almış oldu. 1 ayda bu kişi 100 tane ticaret puanı kasabilir bu şekilde. Şimdi bi de y kişisi daha düşünelim. Bu y kişisi de wordpress site giydiriyor. Birisiyle anlaştı ve proje büyük min 1 ay sürüyor. 1 ay geçti ve işi teslim etti ve sadece 1 ayda bir ticaret puanı alabildi. Şimdi asıl kısma geldik

X kişisi y kişisine gitti dediki benim bir web sitesine ihtiyacım var. Ama dedi senin ticaret puanın benden daha az olduğu için ön ödeme yapmam iş sonunda veririm hepsini. Böyle bi durum da y kişisine haksızlık yapmış olmaz mıyız?
Bu arada bende öyle bi sıkıntı yok hocam sadece bunlara denk geldim son zamanlarda ve konu açmak istedim