Bir çok kişi bunu zamanında yaptı ama dikkat ederseniz bazı yazılar çok eski. Devam etmediler. Bir çok konuda çok fazla araştırma yapan biri olarak söyleyebilirim ki mediumda paylaşılan bir çok konu asıl sitenin önünde sıralamaya girmiş durumda. Kendiniz de test edebilirsiniz. Otoriter bir site, haliyle asıl siteyi gölgede bırakıyor.
Anladım hocam, linkini verdiğim arkadaş yazının tamamını paylaşmamış tanıtım yazısı tadında yarıda kesip devamını okumak için siteye yönlendiriyor. bu yöntemin ne kadar yararlı olabileceğini merak ettim.
Öte yandan her şeyi yazdıktan sonra aradığını alan kimse dönüpte ana siteye yönelmez
Kesinlikle şöyle ki, ben eklenti ile yapıyorum bütün sosyal medya hesaplarına otomatik paylaşıyor sonra medium hesabına gidip yazının yarısını silip link ile devamı diyorum altta altını yaptığım arkadaş doğru diyor ama şu oaly var yeni site için büyük yukselim demektir, gerekli hite veya istediğin backlink ulaştığınız sn medumda paylaşım yapmayı bırakmalısınız o an
Cevabı üstteki arkadaşta verdim yorum olarak tabi ki
Yeni sitelerde trafiğin canlanması için kullanılabilir yani hocam teşekkürler

Değerli olan sitelerden ücretsiz şekilde tanıtım yazısı yazıyor ve içerisinden link çıkıyor. Bu platformlar buna izin veriyor ancak faydaları abartılıyor. Faydası tartışılır zararı olduğunu tespit edemedim hiç. Gİdip saçma sapan adamlardan 100 liraya falan 300-500 yorum backlink alıpta siteni kiletmediysen eğer hiç bulaşma derim.
Yok hocam hiç backlink almadım sitelere