Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kafamı kurcalayan bir sorun var siteme 1 hafta içerik girmiyorum bakıyorum google'de sıralaması iyi yere geliyor siteye giren çıkanlar oluyor ulan diyom bak site iyi yere gidiyor biraz uğra ilgililen içerik girmeye başlıyorum tak site geriye düşüyor böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Nedeni ne olabilir ?
yemin ederim ki aynısını yaşıyorum. Kesinlikle var böyle birşey. Algoritma bizimle dalga geçiyor, eğleniyor. Ben artık cidden organik işinden çıkacağım. Vallahi gına geldi artık. Bu işe girecek, adamakıllı bütçe yatıracak arkadaşlara da tavsiyem: "aman diyim biz yandık siz yanmayın". Gidin organik salatalık yetiştirip satın kat be kat daha iyi.
Benim eski bir sitem vardı öyle oluyordu. İçerik girilince geriliyordu girmeyince ön sıralara çıkıyordu.İki üç gün kendi haline bırakınca yine eski yerine geliyordu. Günde kaç içerik giriyorsunuz bilmiyorum ama. Eğer 3 gün durup sonra birden 4-5 içerik eklerseniz öyle oluyor. İçerik girdiğinizde 1 tane sağlam girin daha fazlaya gerek yok.Yavaş,yavaş çoğaltabilirsiniz..
Google fake atıyor size. test ediyor. acaba seo için mi yapıyor yoksa organik normal webmaster mıdır? Seo için yapıyorsa negatif etki olunca içeriği geri siler, doğalsa silmez işine bakar.
Link aldığınızda da başta ters teper, sıralama düşer. Acaba sıralama yükseltmek için yapay bir link mi aldı? yapasa sıralama düşünce geri kaldırır ben de emin olurum, kaldırmaz işine bakarsa doğaldır, belli zaman sonra sıralama yükselir.