Arkadaşlar çekiliş sayfası sahibiyim. Gerçekten ödül veriyorum. Konularımdan ulaşabilirsiniz. Sektörde hediye vermeyen sayfa var mı? Neredeyse %99'u vermiyor. Ayrıca zannettiğiniz gibi kimsenin piyango onayı yok

Gelin size bu piyango olayını açıklayayım
Büyük çekiliş sayfaları mirasis ve bossnet gibi firmalarla anlaşır, bu firmaların sms ile piyango düzenleme yetkileri vardır. Bu piyango bu firmalarca düzenlenir. Çekilişe katılacak 2k numara hazırdır (kısa mesaj ile piyangoya katılacak olan) Ardından o kişiler arasında talihliler belirlenir

Mirasi bossnet gibi firmaların (birkaç tane daha var) piyango izni de sanki Instagram çekilişine verilmiş izinmiş gibi paylaşılır
Bunun iki sebebi vardır. Birincisi çekilişe güven sağlamak, ikincisi de yarın devlet sorarsa "bak biz instagram değil bu çekilişi yaptık" demek
Piyango onaylı çekiliş olmadığını anlattığımıza göre şimdi gelelim çekliş takipçisi nedir? Olayına... Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Aşağıdaki konuda anlattım. Merak eden okur.
https://www.r10.net/instagram-ticari...post1077137450
Arkadaşlar forumda ne olursunuz bana yasal bir şey gösterin

Script satışı dışında etik ve yasal olan ne var?
Google Yorumları; hizmet alınmayan bir işletmeye yorum yapılır. Alıcı manipüle edilir.
Uygulama Yorumları; hiç alakasız bir uygulamaya fake yorum atılır kullanıcı kandırılır
SEO Çalışmaları; (Gerçek optimazsyon yapanları tenzih ederek) olmadık linkler alınıp, adam hiç hak etmediği bir sıraya oturulur
Bankacılık Kategorisi; konuların neredeyse tamamı bankacılık kanununa muhalefet
İçerik Botları, Copy Paste İşleri; neredeyse tamamı emek hırsızlığı
Dizi Film Siteleri; Alenen hırsızlık
Daha ticaret yapıp da vergi mükellefi olmayan arkadaşları saymıyorum bile
Kısacası dostlar; bu forumun doğası gereği bazı şeyleri hoş göreceksiniz. Görmeliyiz... Maalesef...
Gelelim 50tonhediye sayfasına...
Sayfanın sahibi Muhammet Kaptan kardeşim adamın hammaddesidir. Ayrıca Telegram'da verdiği hediyelere şahidim. iPhone konuları hakkında şehadetim ve bilgim yok. O Allah ile onun arasında.
Hepinizi çok seviyorum. Kırdığım, üzdüğüm biri varsa özür dileyecek kadar haysiyet sahibiyim. Yanlışım varsa düzeltmeye, eksiğim varsa öğrenmeye hazırım.
Herkese hayırlı sabahlar.