Estafurullah ne demek saolasın sizide uğraştırdım ama bir yere kadar yapabildim sonra yazdığınız andan beri hep kafam orda kombinasyonlar denedim
söyle kaldı
asıl mevzu su örnekle daha kolay anlaşılır bende ona göre değişiklik yaparım diye düşündüm çalıştığım yerde birkaç ufak birşey yapmıştım buda ona benzer sandım ama asıl mevzu su yapılan işi kontrol etmek maksatlı sistem kontrol soruları olacak personelde check edip aksaklık yada onayını yazacak
soru db de her bölüme ait sorular var ben bunları
foreach ile listelemeyi yapabildim tabi su sekilde kodu yazsam kafa karıştırıcı acemice olabilir diye mantığımı yazayım
<form action="kaydet.php" method="post">
$sorubul=$db->query("SELECT * from sorular where $user_bolum='1'")->fetchAll();
foreach ($sorubul as $sorucek) {
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
////bu arada bir önceki sayfadan gelen verileride post ediyorum
<input type="hidden" name="soru_id" id="soru_id" value="<?php echo $soru_id ?>">
<input type="hidden" name="sicil" id="sicil" value="<?php echo $sicil ?>">
<input type="hidden" name="uye_ad" id="uye_ad" value="<?php echo $uye_ad ?>">
<input type="hidden" name="uye_soyad" id="uye_soyad" value="<?php echo $uye_soyad ?>">
<input type="hidden" name="uye_bolum" id="uye_bolum" value="<?php echo $uye_bolum ?>">
<input type="hidden" name="uye_birim" id="uye_birim" value="<?php echo $uye_birim ?>">
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
table
<tr>ssoru_id ile soru numarası
<tr>sorular
<tr>
<input type="radio" checked data-no="<?php echo $soru_id ?>" class="rdn radio-inline" id="hayir_buton" name="aksiyon" value="0" >
<input type="radio" checked data-no="<?php echo $soru_id ?>" class="rdn radio-inline" id="evet_buton" name="aksiyon" value="0" >
<tr>
<textarea data-no="<?php echo $soru_id ?>" class="form-control" style="border:10; width:99%; background: lightyellow; font-size: 50px; " rows="3" cols="50" name="yapilan_is" id="yapilan_is" placeholder="Açıklama..."></textarea>
}
<input type="submit" name="kaydet" value="kaydet">
bunun çıktısı;
1. soru soruluyor
DÜZELTME GEREKLİMİ?
EVET/HAYIR--->radio buton var---->EVET ise textarea açılıyor jquery ile
--------------------------------------------------------------------------------
- ÖRNEK : yapılan işlemde ............ düzeltme gerekli gibi
-
---------------------------------------------------------------------------------
2. soru soruluyor
DÜZELTME GEREKLİMİ?
--------------------------------------------------------------------------------
-
---------------------------------------------------------------------------------
3. soru soruluyor
DÜZELTME GEREKLİMİ?
-
....:::: KAYDET ::::.... Butonu ile post ediyorum
burda post ettiğim zaman sadece sorunun verilerini alıyordu biraz daha denediğimde diğer verilerde geliyor ama tam değil bunu foreach ile alamıyorum
KAYDET butonuna basında ilgili kullanıcı ve birimine soruları ayrı ayrı tabloya kaydetmesi gerekiyor burda tıkandım kaldım
------->DEĞERLİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM<--------