MAJER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız elbette eklentiyle bitmiyor.
Benim bu yorumlarım kurulum ve eklenti yüklemesi içindi.
Yani tema düzenlemesi, türkçeleştirmesi, iç seo, dış seo, bir çok etken var fiyat belirlemede
10$ temayı kurmak ve eklentiyi yüklemek için gayet olası bir fiyat

Bu arada SMM işi benim ek işimdir
Yazılım piyasasındayım

Verdiğiniz örnek şöyle yanlıştır onu da izah edeyim hemen

Birisinin benden indirim istemesi ile alakası yok rakiplerin uyguladığı fiyat politikası önemlidir.
Yani ben bin takipçiyi 10 TL'den satıyorum diyelim. Farklı bir panel aynı ürünü 5 TL'den satarsa buna nasıl sitem ederim
Demek ki sürümden kazanmaya çalışıyordur diyip geçerim

Bende sizin nazikliğinizden ötürü teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam özele bakın, ona göre cevaplayın.
0'dan site kurmakla eşdeğer hizmete 200TL istedim çok mu sizce?
SEO özel çalışmalar, optimizasyon biliyorsunuz ben sunucu yöneticisiyim. Kurulum, en ince ayarlarına kadar

Cansınız, seviyorum sizi.

Hayır bu politika olamaz ki ama.
Ederi 10TL bakın 10TL kesin ederi bu veya diyelim sunucu barındırıyorsunuz size kirası 1500TL adam 1000TL'ye ver bana dese verir misiniz? Bu örnek o örnek.

Her şey nasip elbette ama bu da etik değil. İyi günler
Eğer 0'dan iç SEO+ Apache+Nginx MySQL PHP ve yazılım optimizasyonu ve kuruluma 200TL
Kendi fiyatlarımı yazayım 2018 yılı ve 2 yıldır güncellemedim...
Optimizasyon: 150 TL
tema kurulum 50 TL + (demo import et bırak değil,iç seosu ayarları, sayfa düzenlemeleri tasarımda orta halli düzenlemeler, ) 150 TL logo hazır değilse 50 tl, her ek logo için +50 tl ek logo ücreti hariç...
Apache+Nginx MySQL PHP içinde heralde en az 100 tl filan alınır... (ben yapmıyorum)

Kısa bir hikaye...
Fabrikada bir sorundan dolayı üretim durar. Mühendisler vs kimse bulamaz. Tüm üretim durar işçiler patron çaresiz.Kafayı yemek üzeredirler.
Sonra işçilerden biri "filanca usta var işinde mahirdir" der. gidip ustayı bulur getirirler. Usta biraz inceler ve çantasından bir civata somunu alır ve anahtarıyla sıkar ve çözer.
Patron ve işçiler memnun... Sorun çözülmüştür.
Usta eline sağlık, borcumuz nedir?
Usta: 1000 tl
Patron, "olur mu usta hemde bu kadar kısa sürede bu ücrete 1 civata somunu nasıl 1000 tl olur.?
Usta: O civatanın fiyatı 1 TL'dir. Geri kalan sizin mühendislerinizin çözmediği işi çözdügüm için 999 tl benim tecrümbemin ücretidir...