Fark eden birşey yok ki hocam. Şöyle düşünün; Sitenizi googlede arıyorum ve siteye giriyorum. sitede zaman kaybetmeden, reklamınıza tıklıyorum. Bu geçersiz tık olmaz. Geçersiz trafik olur. Hitin googleden gelmiş olması onu organik yapmaz.
Google de arama yapıp sitenize giriş yaptıran bir sürü program var. Bunlardan biri kullanılmış olabilir.
Haksız banlama olayı oluyor, daha öncede çokça gördüm duydum. Ancak yinede şüpheci yaklaşmakta fayda var. Belki durumu tekrar yaşamazsınız. Geçmiş olsun
Siteme girip direk reklama tıklarsan bu geçersiz tık olur geçersiz trafik olmaz. Bunu google zaten siler. Bu eğer sürekli olursa geçersiz tıktan ban yersin. Ayrıca varsayımlarla yazmışsınız şöyle olursa böyle olur gibisinden. Hiç bir mail de neden banlandığının detaylı açıklaması olmaz. 3-4 başlık var ve bu başlıklar da belli. Detaylarını açıklamıyorlar zaten belli kalıp cümlelerde mail gönderiyorlar. Ayrıca konu açıklamalarında raporlarımdaki önemli alanları da belirttim burdan verimliliği de görebilirsiniz. Bu arada sitem de yeni değil. He bu arada alexa globalde 19k olduğumu da belirteyim. Yani öyle boş bi site değildi sitem.
Son 2 paragrafınıza katılıyorum ama ona yapacak bişey yok.