WebWon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arada bir hikayelerini anlatıyorlar sohbetlerde.
Sokakta kalan bir abimiz ile sohbetlerini yayınlamıştı. O bilgi birikimi ile herhangi bir şirketin CEO'su olması gerekirken, evsiz ve sokakta idi abimiz

Amin, Allah hepsine yardım etsin.
Toplum olarak çok ön yargılıyız, bilgi birikimi ve tahsili çok yüksek insanlar var sokakta her birinin hikayesi film olur. Toplum içinde dışlanmış hissetme, fikirlerine değer verilmemesi, iletişimsizlik, ailevi sorunlar insanları malesef sokağa itiyor. Bizler ise zaten anlaşılamamaktan sokağa düşen insanlara suçlu gibi bakarak daha çok kanatıyoruz yaralarını. El uzatmıyoruz, kazanamıyoruz zaten bir müddet sonra desteği de kabul etmeyi bırakıyorlar tamamen küsüp kendilerini kapatıyorlar dış dünyaya.

Genç yaşta sokağa düşenleri ise çaresizlik suça itiyor malesef, bunu anlatan çok güzel bir tespit var; "Mazlum ve Mağdur Olanın Uzun Süre Masum Kalması Mümkün Değildir."

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın, Elimizden geldiğince gönüllü olup el uzatmalıyız bu insanlara.