ikinizi de canı gönülden seviyoru çok degerli insanlarsınız gerçekten...
Tmeayı demo import ortalama 2 3 dakika sürüyor. ekstra logo veya kişiselleştirmeler bazen 30 dakika bazen 1 gün bile sürebilir.. Bu sitesi sahibinin ne istedgine bağlı...
optimizasyon sitenin durumuna göre değişiyor ne kadar sürdüğü...
seo ise seo eklentisinin ayarları 3 dakikalık işlem. ama SEO işlemi bildiginiz gibi bazen 1 backlink paketi !!! bazen 3 ay yoğun ve istikrarlı tempo sürebiliyor belkide daha fazlası (:
Bazen, tüm bu işlemleri ortalama basit yöntemler ile ve 6-8 saat ile sınırlandırılabilecek isek ücretsiz bile yapılabilir. Burda amaç, bismillah diye site işlerine başlayan öğrenci/dostça muhabbet/ veya durumu olmayabilirliğine göre ücretsiz dahi yapılabilir...bazen/çoğu zaman benim müsaitlik durumuma göre yaptıgım gibi
Yani konu sahibinefiyatlar sunulur konu sahibi kendisi karar verir...yazımın başında oldugu gibi ikinizde degerli insanalrsınız... saygılar.
Hocam özele bakın, ona göre cevaplayın.
0'dan site kurmakla eşdeğer hizmete 200TL istedim çok mu sizce?
SEO özel çalışmalar, optimizasyon biliyorsunuz ben sunucu yöneticisiyim. Kurulum, en ince ayarlarına kadar
Cansınız, seviyorum sizi.
Haklısınız elbette eklentiyle bitmiyor.

Benim bu yorumlarım kurulum ve eklenti yüklemesi içindi.
Yani tema düzenlemesi, türkçeleştirmesi, iç seo, dış seo, bir çok etken var fiyat belirlemede

10$ temayı kurmak ve eklentiyi yüklemek için gayet olası bir fiyat
Bu arada SMM işi benim ek işimdir

Yazılım piyasasındayım
Verdiğiniz örnek şöyle yanlıştır onu da izah edeyim hemen
Birisinin benden indirim istemesi ile alakası yok rakiplerin uyguladığı fiyat politikası önemlidir.
Yani ben bin takipçiyi 10 TL'den satıyorum diyelim. Farklı bir panel aynı ürünü 5 TL'den satarsa buna nasıl sitem ederim

Demek ki sürümden kazanmaya çalışıyordur diyip geçerim
Bende sizin nazikliğinizden ötürü teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
Hayır bu politika olamaz ki ama.
Ederi 10TL bakın 10TL kesin ederi bu veya diyelim sunucu barındırıyorsunuz size kirası 1500TL adam 1000TL'ye ver bana dese verir misiniz? Bu örnek o örnek.
Her şey nasip elbette ama bu da etik değil. İyi günler