MAJER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress hız optimizasyonu hakkında bilgim yok dolayısıyla bu konu hakkında bir bilgi vermedim.
Bana gelen müşterileri de @TahsinCetinkaya; ya gönderiyorum.

Benim demek istediğim temayı atacaksınız demo import yapıp eklentileri yükleyeceksiniz. Bunu üç dakikadan daha geç bir sürede yapıyorsanız o sizin bileceğiniz iş Daha fazla vakit harcayınca daha kaliteli iş olacağı anlamına gelmiyor

İyi çalışmalar
yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Kurulum+Optimizasyon+SEO"
İyi günler.
ikinizi de canı gönülden seviyoru çok degerli insanlarsınız gerçekten...
Tmeayı demo import ortalama 2 3 dakika sürüyor. ekstra logo veya kişiselleştirmeler bazen 30 dakika bazen 1 gün bile sürebilir.. Bu sitesi sahibinin ne istedgine bağlı...
optimizasyon sitenin durumuna göre değişiyor ne kadar sürdüğü...
seo ise seo eklentisinin ayarları 3 dakikalık işlem. ama SEO işlemi bildiginiz gibi bazen 1 backlink paketi !!! bazen 3 ay yoğun ve istikrarlı tempo sürebiliyor belkide daha fazlası (:

Bazen, tüm bu işlemleri ortalama basit yöntemler ile ve 6-8 saat ile sınırlandırılabilecek isek ücretsiz bile yapılabilir. Burda amaç, bismillah diye site işlerine başlayan öğrenci/dostça muhabbet/ veya durumu olmayabilirliğine göre ücretsiz dahi yapılabilir...bazen/çoğu zaman benim müsaitlik durumuma göre yaptıgım gibi

Yani konu sahibine fiyatlar sunulur konu sahibi kendisi karar verir...yazımın başında oldugu gibi ikinizde degerli insanalrsınız... saygılar.