Madtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • Konuya özellikle bold olarak belirtmeme rağmen konuyu baltalıyorsunuz, bu yaklaşımınızda zerre kadar iyi niyet görmüyorum, bir yanlışım var ise bana pm atın, veya moderatöre şikayet edersiniz olur biter, sanki birilerini dolandırmaya çalışıyormuşum gibi alan adı keyyord değil diyorsunuz.
  • Evet hocam forumda çok yeniyim lakin sizin gibi eski üyelerin yeni üyelerin konusunu baltalama ihtiyacı var anladığım kadarıyla, (yeni üyelere karşı bi gareziniz mi var anlamış değilim)
  • Konu sayınıza bakıyorum benden az
  • Mesaj sayınıza bakıyorum benden az
  • R10+ sayınız zaten yerlerde
  • Trade sayınız keza benim işlem hacmimin yarısı,
  • Yaklaşık olarak benden 72 kat bu forumda daha eskisiniz, anladığım kadarıyla aktifliğinizi benim gibi iş yapmaya çalışan insanları bezdirmekle değerlendiriyorsunuz.
Amacım sizinle münakaşaya girmek değil. Burada usül bu şekilde. Yeni siteler, yeni siteler bölümüne açılır. Site satışı bölümüne değil. Domainin kaç yıllık olduğu bu konuda önem arz etmiyor. Mesajımın silinmesini ve konunun gerekli yere taşınmasını report ettim zaten. Konuya uyarıyı yazmış olmanız, ticaret usulünü bildiğiniz anlamına gelmiyor. Bu yüzden de konuya yazmak durumunda kalıyorum. Çünkü sürekli web sitesi alıyorum ve bu bölümde gereksiz konular görmek beni rahatsız ediyor. Size kendimi kanıtlamak durumunda hissetmiyorum ama sizin alan adı ticaretleriniz benim sadece tek satış konumun %1'i kadar değil. Ben beni ve başkalarını rahatsız eden bir durumu burada bildirmeden sizin konunuzu report etmek istemedim sadece.

Umarım bu forumda çok iyi ticaretler yapar ve çok büyük paralar kazanırsınız. İnşallah diyorum ve gönlümden de geçti inanın.

Baltalamak söz konusu bile olamaz.

Konuyu report ettim zaten. Siz de report edip taşıtırsanız sorun çözülür.

Yeni üyelerle bir sorunum yok, gereksiz yere bu bölümde konu okumak beni rahatsız ediyor sadece.

Hayatımızdan, zamanımızdan çalışıyor böyle konular.

Usule göre hareket edilirse biz de vaktimizi bu konulara göz gezdirerek harcamak zorunda kalmayız.

Altını çiziyorum; herhangi bir art niyetim yok. Benim yaptığım ticaret web site alım satımı ve konu yanlış yerde olduğu için zamanımı alıyor.

Bu şekilde 100 konu okuduğumu düşünürseniz gün biter, bu yüzden bunların önüne geçmek önemli benim için.

Tekrar iyi çalışmalar ve iyi forumlar diliyorum.