Değil, kullandığınız eklentiler bir yana yapılabilecek optimizasyonlar eksik hocam. En önemlisi temanızda sorunlar var, temanızı çözdükten sonra çözülebilecek sorunlar bunlar.
Hocam tüm optimizasyonlar tamam
@TahsinCetinkaya; ve
@ErginYilmaz; hocalarım tarafından yapıldı o konuda bir sıkıntı yok ancak temadan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum:
Anormal bir durum hocam wordpress mi kullanıyorsunuz?
@yalinyalniz; anormal kastım tam olarak arkadaşın bahsettiği durum
Evet hocam wordpress
Ben çok yaşadım cpu sorununu hele ki hostinglerde ufak anlatmak istiyorum.
1.firma : Aynı ücret yıllık satın aldım, 100 kişi giriyor site suspended yiyor cpudan dolayı firma sunucuya yönlendiriyor sunucu al diye saçmalık resmen günlük 1k tekil ziyaretçili site sunucu alması saçmalık.
Direk taşidim diğer firmaya
2.firma : ayni ücret yıllık aldım, inanin anlık 300-400 kişi kaldırıyor birakin günlük tekili.
Demem o ki cpu da sorun değil firmada sorun var hocam firmayi degiştirmenizi öneririm.
Öyle olacağa benziyor hocam
selamlar,
wp-cron u devre dışı bırakın, bunun dışında bot trafiğini de izleyin.seo&sem tools robotları siteyi yoruyor olabilir, ssh erişiminiz var mı?
Hocam ben bu işlemleri aşırı bilmiyorum

ancak seo vss ile ilgili her şey yapıldı
Merhaba ProfessorTR,
Hizmetiniz bir "paylaşımlı hosting" ise normal olabilir. Size atanan gerçektende 1 core üzerinden %55 ise orta seviye bir orandır ki anormal değildir. Scriptinizdeki eklentiler, bazı kodlar, cron buna neden oluyor olabilir. Paylaşımlı hosting yeterli gelmiyor ise vps, vds gibi hizmetler düşünebilirsiniz.
İyi çalışmalar.
teşekkürler hocam firma değiştirecek gibiyim bakalım.
sorun ile ilgili
@TahsinCetinkaya; hocam firmayla görüşerek sorunu çözdü sağolsun

yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler ,