Telif hakkı ile ilgili sorun yaşıyorum demedim, acaba mı dedim daha bunun için erken. Bana komik geldi demedim, onca kişi arasından cevap beklemek komik olur dedim deyim olarak yani zor görünüyor demek istedim. Siz bilgili birine benziyorsunuz peki bir soru sormak istiyorum, yılda 2 telif bir şey yapmaz, 3. telifte kapanır diyorlar. 2018 yılında 2, 2019 yılında 2 ve 2020 yılında 2 telif olsa sayfalara bir şey olmuyor mu yani ? Toplam 3 telif diye biliyordum ama birileri yılda 3 telif dedi kafam karıştı. Not :Birde sayfa 155K kadın saç makyaj sayfası idi, biraz video sildim arşivi boşalttım birde son 2 video 1k bile izlenmedi şaka gibi tam komedi. Alakası olduğunu düşünüyorum gelen bildirim ile, spama sokmuş olabilir sanırım.
Yılda 2 veya 3 telif diye birşey yok.sağlam ve saçma telif var.Mesela sizin instagram kullanıcı adınız beathouse.Ben gidip beathouses.com domaini aldım host ssl vs sitemi reklam verip googlede üste çıkarttım sizin hesabınızdan 2 fotoğraf ve 2 reism ekledim scriptime sahte satırlardan oluşan bir belge hazırladım ve sizin hesabınız için telif hakkı ihlallerinden destek talebi oluşturdum businnes aracılığıyla facebook destek portalından telif vurdum.Hesabınız için daha önce işletme belgesi yoksa sahtesini hazırlayıp desteğe ekledim.Bir method daha var ama onu oaylaşmak istemiyorum.Bunlardan asla kurtulamaz bu hesap her türlü uçar yani.
2 veya 3 dediğiiniz olay ise girer form atarlar farklı ip'lerden hesabınız için
50-100 ip'ten şikayette bir bildirim alırsınız 300 şikayette hesabınız kapanır.(işletme belgesi yoksa).
Ve formlarla kolaylıkla açarsınız.Olay bundan ibaret