Merhaba r10 üyeleri,
Forumda sürekli tartışılan bir konuya değiniyorum.Nedir bu kurucu ve ilk mail varkı?
İnstagram hesabı alırken veya satarken kullanılan (ilk mail) sorusu?
Şimdi öncelikle kurucu mail hesaptaki güvenlik mailidir.Revert This Change gibi durumlarda onay isteyen bir lokasyondur.İlk mail ise hesap çalınırsa destek forumundan hesabınızı geriye alma formudur.
DİKKAT;
Şimdi hesap alırken kurucu veya ilk mail soruyorsunuz.Kurucu mailine destek atmak için çalıntı form'u kullanılır ne yazık ki günümüzde bunlar pek bir işe yaramıyor.
Misal ben bir hesaptaki kurucu mailini değiştirebiliyorum artık kurucu maille hiçbirşey yapamazsınız.
Gel gelelim ilk maile kurucuda olduğu gibi değil.İlk mail kullanmak için sadece çalıntı formu kullanılır çalıntı formunu kullanmak için de daha önce o hesaba girmeniz gerekmektedir.Hesaba daha önce giriş yapmış olsanız bile ben ip,mac fark etmeksizin o formu tüm kullanıcılara kapatabiliyorum.
Şuanda tek güvence hesapta case açmaktır bunuda çok az insan yapar,ücretli yapıyoruz.
Fakat her hesapta olan bir olay değildir bu size tavsiyem hesap alıp satarken bunlara dikkat etmeniz.Yinede her konuda ücretli ücretsiz destek sağlarım.Hepinize iyi gûnler.