Uyarı gelen içerik silinmiş olabilir,eğer silinmemişse diğer uyarıda gönderi silinmeden hesap kapanmaz.ihlal/telif diyorsunuz ikisi bambaşka konular.Eğer ihlalden bildirim geldiyse hangi maddelerden uyarıldığınızı bilmeniz gerekmektedir.
Teliften uyarı aldıysanız ve gerçekten başka bir hesabın telif haklarını kötüye kullanıyorsanız hesabınız inceleme altındadır.
Teliften kapanmamak için profil fotoğrafınıza logo veya şirket simgesini temsil edecek bir fotoğraf eklemelisiniz.
ip@instagram.com adresinden daha detaylı telif haklarını inceleyebilir ve destek başvurusu yapabilirsiniz.
Bu mail ile ne yapacağım tam olarak anlayamadım, mail atıp benim hesabımda bir sorun var mı demem komik olur çünkü hergün kimler yazıyordur cevap alamıyordur diye düşünüyorum. Milyonlarca sayfa arasından bana mı bakacaklar tam olarak?
ihlal ile telif ikisi farklı eğer bir gönderin topluluk kurallarını ihlalinden kaldırıldıysa hesaba girdiğinde kaldırıldı diye ekran gelir eğer gelmediyse kaldırıldığını düşünmüyorum benimde önceden gönderim kaldırıldı fakat hiç bir şekilde bildirim olarak gönderiniz kaldırıldı diye bildirim gelmedi büyük ihtimalle sen karıştırmış olabilirsin gönderilerin hikayelerin 2-3 defa kaldırıldıysa hesabın kapanabilir kapanmaya uygun olur dikkatli olmanı öneririm teliften kapanan hesap açılması neredeyse imkansızdır tabi karşı taraf telifi çekerse ama topluluk kurallarından kapandıysa bunu açabilirsim o da bir ihtimal taklitten yapaydan kapanmaya benzemiyor diğer kapanma türlerinden çok çok daha zor
İçeriğin kaldırılmış olması iyi mi kötü mü bilemedim. Bu arada çok eski gönderilere telif bildirimi gelebiliyor mu acaba? Örneğin 6 ay önce yayınladığım videonun bildirimi yeni geliyor olabilir mi? Yani o kadar derine inilirse sayfada içerik bırakmam gibi görünüyor. Sadece bir bildirim vardı ihlal mi uyarı mı telif mi kısıtlama mı tam anlamadım uyku sersemliğiyle instagram simgesine tıkladığım gibi bildirim tekrar görünmedi zaten.