hocam türkce işe yaramıyor yaramıyor derken para kazandırmıyor
söyle düşünün türkce kullanırsanız en fazla 83 milyon müşteriniz olur
ama iingilizce kullanırsanız milyarlarca kitleyi büyütmek adına ingilizce önemli
o yüzden sitede Keywords satan arkadaşlar mevcut
benim bu zamana kadar öğrendigim ikinci şeyde site ya ingilizce yada almanca olacak
sub domain şurdan önemli sor olsada pinteres alan adlarını banlıya biliyor pinteres alan adınızı banlarsa o alan adını bir daha kullanamazsınız
www.alanadınız.com a ziyaretci cekemezsiniz ama
www.sub.alanadimiz.com ban yerse
www.sub2.alanadınız.com ile devam edersiniz

boylece tekrar google ye alanadı onaylatmakla ugrasmazsınız.
Başarıdan kastınız nedir bilmiyorum ama burdaki egitimlerin cogunu cogu programıda aldım
türkce yapabilirsiniz tabiki ama pastanızı kısıtlarsınız türkçe site kurdugunuzda sadece 83 milyon müşteriniz olur
onuda daratlmanız gerekır yaşlılar ınternetı kullanmayanlar falan fistan derseneiz git gide düşüyor
fakat ingilizce kullanırsanız daha cok insana ulaşır daha cok potansiyel müşteri sahini olurusunuz
olay tamamen sitenize gelen ziyaretci ve bu ziyaretcilerin reklamlara tıklamasıyla işlediği icin sitenize ne kadar insan
cekip ne kadar insan toplarsanız o kadar para kazanırsınız
Hocam evet İngilizce sitenin önemini biliyoruz ama Türkçe sitede her gün kendim özgün içerik yayınlayabiliyorum bunu İngilizcem olmadığı için yabancı sitede yapamam. Türkiyede nelerin popüler olduğunu biliyorum, yabancı ülkeleri bilemem yani yabancı sitede sisteme tam anlamıyla hakim olamam.
En önemlisi içerik sorununu İngilizce sitede nasıl çözeceğiz?
İçeriği çözdükten sonra her gün elle 15-20 özgün resimli pin atmak istiyorum bunun için 15-20 içerik mi gereklidir?
Eminim bu soruların cevabını konu sahibi dahil birçok kişi merak ediyorum cevaplarsanız çok yardımınız dokunur. Teşekkürler