BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende önemsediğini bildiği için bulmaya çalışıyorum zaten amahangisi nereden bileyim o bildirim olmayınca. Ayarlardan bir yerlerden çıkması gerekmiyor mu madem bu kadar önemsiyor o bildirimleri sabit bir yerde göstermeli instagram. Önemsiz bir beğeni gibi, basit bir yorum gibi, sıradan bir takip isteği gibi yalnızca bildirimler bölümüne şöyle bir yansıtıyor, 100 bildirim olunca tekrar görülemiyor bu kadar kolay olmamalı. Kaldırılan bir içerik yok dediğiniz daha önce başıma çok geldi. Yanlış bildirim geldiği ise henüz olmadı. Birde video kısıtlandı ise yani bazı bölgelerde yayınlanmıyor diyorsa bu telifli içerik sayılır mı tam olarak ? Yani 3 hak var sanırım üçüncü telif billdiriminde sayfa kapanıyor diye biliyorum, bölgesel kısıtlama sayılıyor mu?
ihlal ile telif ikisi farklı eğer bir gönderin topluluk kurallarını ihlalinden kaldırıldıysa hesaba girdiğinde kaldırıldı diye ekran gelir eğer gelmediyse kaldırıldığını düşünmüyorum benimde önceden gönderim kaldırıldı fakat hiç bir şekilde bildirim olarak gönderiniz kaldırıldı diye bildirim gelmedi büyük ihtimalle sen karıştırmış olabilirsin gönderilerin hikayelerin 2-3 defa kaldırıldıysa hesabın kapanabilir kapanmaya uygun olur dikkatli olmanı öneririm teliften kapanan hesap açılması neredeyse imkansızdır tabi karşı taraf telifi çekerse ama topluluk kurallarından kapandıysa bunu açabilirsim o da bir ihtimal taklitten yapaydan kapanmaya benzemiyor diğer kapanma türlerinden çok çok daha zor