Videon topluluk kurallarını ihlal ettiği için kaldırılmış olabilir hesaba girdiğinde neyden kaldırıldı ekrana geliyor şüphe ekranı gibi eğer geldiyse küçük bir kutucuk içinde hangi video kaldırıldıysa o videonun kapak resmi gözükür eğer gelmediyse videonun kaldırıldığını düşünmüyorum bazen banada yanlış bildirimler geliyor ama yinede dikkatli ol tüm videoları silmene gerek yok instagram topluluk kurallarını fazla önemser eğer hesabın topluluk kurallarından kapanırsa geri açılması çok zor olur.
Bende önemsediğini bildiği için bulmaya çalışıyorum zaten amahangisi nereden bileyim o bildirim olmayınca. Ayarlardan bir yerlerden çıkması gerekmiyor mu madem bu kadar önemsiyor o bildirimleri sabit bir yerde göstermeli instagram. Önemsiz bir beğeni gibi, basit bir yorum gibi, sıradan bir takip isteği gibi yalnızca bildirimler bölümüne şöyle bir yansıtıyor, 100 bildirim olunca tekrar görülemiyor bu kadar kolay olmamalı. Kaldırılan bir içerik yok dediğiniz daha önce başıma çok geldi. Yanlış bildirim geldiği ise henüz olmadı. Birde video kısıtlandı ise yani bazı bölgelerde yayınlanmıyor diyorsa bu telifli içerik sayılır mı tam olarak ? Yani 3 hak var sanırım üçüncü telif billdiriminde sayfa kapanıyor diye biliyorum, bölgesel kısıtlama sayılıyor mu?