Merhabalar, ben E-Ticaret sitesi açtım. Yeni bir site ancak ilk domain kaydı 2013'de yapılmış. Boşa düşmüştü ben aldım. Backlink,seo,iç seo vs. aklınıza gelebilecek herşeyi yaptım. Search console'ye ekledim ancak şöyle sorunla karşılaşıyorum 1 aydır. Site sıralama alıyor sonrasında aynı anda 20 30 kelimeden bir anda sıralamadan kayboluyor sanki öyle bir site yokmuş gibi. Siteye bir çok şey yapmama rağmen hala istediğim anahtar kelimede yükselemedim yükselmeyi geçin sıralama alamadım. Site yeni deniliyor birde script kaynaklı deniliyor. Doğruluğu nedir? Temadan kaynaklı olabilir mi özel yazılım bir tema alexa rankım da 20binlerde şuan. Herşeyim yüksek ahrefs raporum da da yüksek sağlık oranı semrush üzerinden de kontrol ettiğimde yüksek. Sorun nedir? Sorunu tespit edip söyleyecek yardımcı olacak ücretli/ücretsiz birisi varmı?
Google anahtar kelimelerinde hızla listelenmek ve yükselmek için ping veya Google üzerinden yönlenmiş organik hit çalışması yapabilirsiniz. Dilerseniz deneme gönderimi yapabiliriz siz de etkisini incelemiş olursunuz. Detaylı bilgi için pm göndermeniz yeterlidir. İyi çalışmalar...
⭐⭐ Organik Hit Satışı | Google'da Hızlı Yükselin | Profesyonel Hizmet & Ücretsiz Analiz ⭐⭐