.com uzantı güzel artı ama YouTube a kaydı o kitle eğer yemek tarifleri gibi bi site olacak ise.
Yemek aklıma gelmiyor değil ama her yerde yemek sitesi oldu ama değerlendirilir. İlginiz için teşekkürler.
Domainin gideri var. markalaşmaya bile müsait. anne bebek hakkında binlerce makaleyi bir çırpıda özgün şekildede yazabilirsin ama ben farklı bir konuya değinicem. Artık her kategorinin bgbg si ortalama belli. Niye sürekli anne bebek sağlık domaiinleri regliyor millet. Bu kategorilerin hitlerini haber siteleri zaten ambargo altına almış. Bu sitelerle yarışılacaksa en azından bgbg si yüksek kategorilerle proje türetmek daha mantıklı değilmi Mesela zayıflama.
İçerik iyi olsada aynı tür sitelerden öte haber siteleri büyük rakip, daha kısıtlı bir alan seçilerek iş yapılması şansı arttıracaktır. İlginiz için teşekkürler.
İlginiz için teşekkürler.
Hocam bakıcı sitesi yapın çok iş alırsınız
Güzel fikir, not aldım. İlginiz için teşekkürler.
Anne - Bebek veya Ev yemekleri siteleri kurularbilir.
Daha çok yemek diye düşündüm ama kategori olarak neden olmasın. İlginiz için teşekkürler.
Bence kadın blogu olarak kullanılabilir, gebelik, gebelik süreçleri vs.
Kadın blogu olarak kadinsiseyler com ve kadinsoruyor com var elimde onlar daha uygun olabilir. Yemek tarzı yaparım gibi... İlginiz için teşekkürler.
Merhaba, bayanlar ve özellikle anneler için harika bir forum adı olabilir diye düşünüyorum.
usta anne sınırı yok, yemektten, bakım gibi kadın ile ilgili birçok alana hitap ediyor ama forum daha iyi fikir gibi ...İlginiz için teşekkürler.