Geç bile kalınmış bir karardır. Doğru bir taban fiyat uygulaması en çok bu işi hakkıyla yapanlara yarar. Malum eline klavye mouse alıp paket adı değiştirmeyi öğrenen herkes yazılımcı oldu bu ara.
Webview uygulama ücreti : 100₺
Re-skin hizmeti : 100₺
Native uygulama geliştirme ücreti : 300₺
Webviewi linki yazdık hadi bitti değildir arkadaşlar. 5-10 liraya yaptırdığınız webviewlerde öyle olabilir fakat 200₺'ye yaptırdığınız webview ondan ibaret değil. Webviewe birçok özellik ekleyen var, onu geçtim webview kendi yapısı gereği normal bir tarayıcı gibi çalışmaz. Default webview sıfır özellikle gelir, ne istiyorsanız onu eklersiniz. Siteden siteye bazı özellikler değişiklik gösteriyor. Öyle bir durum olduğunda ek kodlama yapmanız gerekiyor. 5-10 liraya yaptırdığınız webviewlerin kodları githuptan falan (ç)alıntı olabilir fakat 200 liraya yapan kendi emeğiyle kodlarını yazmış sürekli üstüne koymuştur. Şahsen benim projem neredeyse 4 yıllıktır bu süreçte bana bildirilen, benim gördüğüm hataları çözüp projeye dahil ediyorum ki ilerde satın alacaklar aynı sorunları yaşamasın. Böyle bir projeyi de 20-30 liraya satacak halim yok.