Banka haksız demiyorum zaten ben. Tabi ki adamlar haklı fakat 3 yıldır iş bankası müşterisiyim ve kart limitlerimde yüksek. Son bir yıldır sanal kart satıyordum ve yine kendim içinde kullanıyordum. Konuyu açma amacım böyle bir sorun yaşayan var mı? Ve sorunu yaşayan kişiler sorunun çözümünü bulmuş mu veya başka bir yol izliyor mu diye bu konuyu açtım.
Bu sınırlama gelmeden ve hata almadan Önce bu dediğiniz paradan daha fazla kazandım. Hem kendi işimi görerek kazancım vardı hem başkalarının işi görüp sanal kart satarak bi kazancım vardı. Güvenlik görevlisi mesleği yapıyorum ve aldığım maaşla geçimimi bu devirde sağlamak gerçekten zor oluyor. O yüzden ek iş için bişiler yapıp kazanç sağlayabilmek için uğraşıyorum. Şuan ek bir kazancım yok ve yeni kazanç yolları aramaya başladım. Youtube gibi örnek verecek olursak. Hemen olmaz belki ama emek verirsem bir süre sonra ek bir kazanç olacağına inanıyorum. Ama yinede sanal kart işinden vazgeçmiş değilim. İnsanlarla uğraşmak gerçekten zor evet. Kaç kişi yazıyor whatsappdan almıyor uğraştırıyor vs. gibi. Ama sanal kart işi bittikten sonra gerçekten kafamı dinledim. Araba kullanıyorum adam yazıyo acil kart acil kart. Mesaji görüyorum araba kullandığımı söylüyorum adam bir iki dk sonra bu sefer whatsappdan arama yapıyor. Ama ne kadar uğraşmak gerekse bile iyi bir kazanç kapısı kabul etmek gerekir. Emeksiz ekmek yok maalesef ki.