erayaktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman hocam ağrısız başını ağrıtma. Kira getirileriyle bir şeyler yapmayı planla, ama daireleri satıp bir şeyler yapmayı planlama.
Aslında bir sıkıntım yok kiracılarla bazen ipin ucunu kaçırıyorlar o kadar zaten bu 4000 çalışmadan etmeden kazanıyoruz şükürler olsun bazen dahada bu geliri nasıl arttırabilirim diye düşünüyorum

TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En güzel kar, satmaman... Daire ve arsa durdukça şarap gibi değerlenir (:İlla bişeyler yapacaksan da aylık gelen 4bin tl ile yap. Küçük parayla bişey yapamayan büyük paranın içine

Birinde ben oturuyorum demiş... @TheCyber; 😂
@hizirplay; cansın seviliyorsun (:
Eyvallah Tahsin abi 😊 sende seviliyorsun en iyisi o 4000 binle bireyler yapmak ya birde sence 3+1 daireden 1600 almak yeterli mi sıfır daire metroya 50 m

misal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç kusura bakmayın da bulmuş da buluyorsunuz yani. Ne diyebiliriz birini kumarhaneye çevir ikisini pavyona falan mı? Ev işte al kiranı Allah bereket versin
Yok yok haklısın hocam sadece bu 4000 bini daha fazla katlayabilirmiyim diye düşündüm.Rabbim sizede versin inşallah hayırlı işler diliyorum

YorumYok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle gayrimenkul uzun vade de her zaman daha fazla kazandırır. Bilmediğiniz bir yatırım ile dairelerinizin parasını eritirsiniz kira gelirleriniz de elinizden gitmiş olur. O yüzden kiralarınizi toplamaya devam edin...
Eyvallah hocam

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 daireden 4000 TL almak ve kiracılar ile sorunsuz sıkıntısız dönem geçirmemek çok zor. Evin değeri her biri xxx bin TL olduğunu farz edersek aylık 1300 TL almak çok mantıksız. Tek bir evin olacak en fazla 2. Birini kiraya vereceksin o da büyük şehirde olmalı ki adam akıllı para getirsin.
hocam girişten 1100 alıyoruz 3+1 den 1650 alırıyoruz bir diğerinde 1250 hocam şuanda bunlar İstanbulda

NaksYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumlar efsane yav😃
😄
cnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tanesini satar borsaya yatırırdım düzgün bir hisse tercih ederseniz 1 sene sonra muhtemelen 2-3 tane aynı ölçekte daire almak mümkün olacaktır. (ytd)
Batırma ihtimalide var en iyisi elde durması hocam
Canbulat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banko 4 milyar geliriniz var buna dokunmadan birşeyler yapabilirseniz durmayın yapın ama buna dokunmayın bence
👍
Terapist58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol bol zekâtını ver
Veriyorum hocam 😊
Karaeskix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al kiraları, bak keyfine hocam. Şu devirde boş yerden 4000₺ gelmesi kolay değil. Kendini yormayacak bir işte çalışıp oradan da bir gelir elde edersen çok rahat hayatını sürdürürsün. Bence kirada kalması iyidir.
Eyvallah hocam en iyisi onlara dokunmayıp farklı birşeylerle uğraşmalı
bymuratmis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askerden sonra extra gelirin olursa peşinatın da varsa Bi daire daha al 😊 ama krediye bulaşmak sıkıntı. Az peşinat yapıp ufak ufak araba al sat yapabilirsin aldığın araba 2 ay elinde dursun piyasa yükselince sat yani en azından borsadan faizden daha makbul görür. Ayrıca fızıksel olarak ufak ufak altın alıp kenarada koyabilirsin. Bu fikirler hep bir gün borcum bitecek bunları yapacağım diye gece rüyalarıma giren fikirlerim hocam, tabi hayalde diyebiliriz 😂
İnşallah en kısa zamanda borcunuzu bitiririrsiniz hocam 😊 hocam araba al satı düşünüyorum şuanda elimde bir birikmişim var 20000 ciravı bakalım
rshcoosl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah daha çok versin.
Bence satmayı düşünmeyin böyle devam etsin. Siz de başka bir yerden ekmek kovalayın.
Eyvallah hocam
Armagan23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şekil devam
😊👍
Atroks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boş ve ezbere yorumlar. Sana getirisi sadece 4000 TL değil + Gayrimenkul değerinin artması da olacak. Bunu hesapla sana ayda 8 Civarı getiriyor ha satarsan ayda 8 Değil 90 Bin TL gelir elde edebilecek işler yapabilirsin. Dairelerin değeri de önemli 600 den sayıyorum * 4 2.4 milyon sırf bankaya yatırsan bu parayı faizi zaten 8 Bin TL den fazla olacaktır. Dairelerin değeri önemli.
Hocam faize bulaşmadan halletmek istiyorum bakalım inşallah şuanda 450 civarı hocam
pharmacist35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birini çekilişle r10 da paylaşabilirsin
😄 R10 alabilirmiyim hepsini satsam
osemano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelen kira parasıyla bir eve daha gir.1+1 bile olsa gir. Ama sakın ola satayım deme.
Haklısın hocam 👍
mener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu mu demek istediniz?
vidoix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hamd edin Allah sizi yokluktan uzaklaştırmış. Allahın size verdiği bu nimeti Allah uğrunda mesafesince harcanması tercihimdir
Aminnnn hocam Rabbim sizlerde Nasib eylesin.