www.termal360.com TEKLİ USULÜ SATILIK
Sitenin aylık getirisi: 1.000 TL-1.500 TL ( Aralık 2019 - Mart 2020 ) tarihleri arasında belgelenebilir 4.000 TL + Diğer 3.000 TL
Sitenin açılış tarihi: 6 ay - Domain 1 yıldan Uzun
DA / PA : 2 -19
Kategori, sitenin içeriği nedir: Devremülk Satılık Kiralık İlan Sitesi Üyelerin Bizim Tarafımızdan Hazırlanmasını İstediği 30 Kadar İlan Vardır
Üyelerin Kendilerinin Hazırladığı 60 Kadar İlan Vardır. Otellerin Kapalı Olduğu Dönemde İlan Almadık,Haziran Ayı itibarı İle İlan Alabilirsiniz.
Günlük hit sayısı: 250-700
Ziyaretçi kaynağı: % 20 Organik Google - % 40 Sosyal Medya Hesabları % 40 Direck + Diğer
Site tüm içeriği birlikte mi satılık : Evet
Hosting dahil midir: Dahil değil ama bir süre idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb. : Yok
SİTE HAKKINDA GEREKLİ ARAŞTIRMAYI YAPINIZ VE İŞLETME SAHİBİ OLACAĞINIZI, BİR İŞ SAHİBİ OLMAK İSTEĞİ İLE SİTEYE ALICI OLMAK İSTERSENİZ ÖZELDEN YADA BURADAN YAZABİLİRSİNİZ GELİR V.B KONULARI YAZDIM ADSENSE DEĞİL ADMATİC KAYDINI BİR KAÇ GÜN ÖNCE YAPTIM AMACIM REKLAM GELİRİ DEĞİLDİ,SİZDEWEB SİTESİNİ REKLAM İÇİN DEĞİL İLAN GELİRLERİ İÇİN SAHİP OLMAYI DÜŞÜNÜN.
İhtiyaçtan dolayı satıyorum,Bu sebeple tekliflerinizden nakdi olarak işimi görmeyecek olanları kabul etmeme hakkımı saklı tutuyorum
LİSANSLI SCRİPT KULLANILMIŞTIR https://www.sitemio.com.tr/aura-emlak-scripti-v2.html ihs.com üzerinden yapilan fiyat degerlendiremesi