bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi kendi zihniyetinizle baş başa bırakıyor ve ahlak kavramını öğrenmeye davet ediyorum. İnsanların ne yaptığı değil, ahlaksızca davrandığı için beni ve benim gibileri ilgilendiriyor. Tabi ki bira içebilir, osurabilir, küfür edebilir. Tüm bunlar insana özgü davranışlar ve herkes başka insanları rahatsız etmeyecek bir şekilde bu davranışları sergilemekte özgür. Fakat televizyon karşısında, binlerce insanın karşısında ahlaksızca ve umursamazca çıkıp bu davranışları sergiliyorsa, birilerinin buna dur demesi gerek. Her şeyi geçin ve insani açıdan ele alın bu konuyu. Ayrıca benim zihniyetimi de, ne düşünüp düşünmediğimi de, nasıl birisi olduğumu ve toplum adına neler yaptığımı beni tanımadan bilemezsiniz. Burada açtığım bir konu yüzünden sürekli zihniyetimden bahsediyor ve gereksiz derecede duyar kasmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Beğeni mi bekliyorsunuz yorumlarınıza? Ozaman gidin başka platformda beklemeye devam edin. "Sizin" ve "Sizin gibi zihniyeti olan insanların" olduğu bir platformda. Ama umuyorum ki ahlak kavramından haberiniz vardır ve tüm bu davranışların ahlaksızca olduğunun farkındasınızdır. Onun dışında kimsenin ne yaptığı zerre kadar umurumda değil, bunuda bilin.
Rahat olun sizden daha cok ahlak kavramina sahip insalar var. Fikirleriniz ile ortusmuyor diye kimseye ahlaksiz gibi davranamazsiniz.