size gelen bildirler diyorsunuz hocam iyi güzelde peki sizde konu acipda milletin görüsünü alsadiniz boyle birsey yapılcak fikriniz ne olur diye bazılari ekmek bile yiyor guzel domain yakaliyor hemen satiyor boyle kar yapıpda kazananlar var haksizlik yapan olunca ban sebebi oluyor zaten bu durumda bence bi konu acilip milletin fikri alinip ona göre kaldirilmali veya karar alinip onaylanirsa daha cok sevinirim bu ankette olabilir saygilarimla.
Bu konu zaten o sebeple açıldı arkadaşlar;
https://www.r10.net/domain-genel/236...i-10071-a.html
Bakın orada ilk paragrafta belirttim zaten;
Alıntı
Uzun zamandır kategoride aktif satış yapan üyelerden gelen tüm geri bildirimleri üst yönetim ile görüşüp, kategorimizi daha nizami ve daha kaliteli bir hale getirmek için çalışma yaptım.
Değişiklikler hakkında kuralların altında yorum olmaması adına ekstra bir konu da açmak istedim. Bu konuda kategoride olan değişimden bahsedeceğim. Sizler de fikirlerinizi belirtebilirseniz çok memnun olurum.
Bu konudan gelen geri dönüşleri gerekli yerler ile paylaştım. Görüşümü bildirdim. Zaten fikir beyan edebileceğiniz bir alan varken bu konuyu açmanın bir mantığı yok. Üstteki konuya yazılan mesaj kadar da özel mesaj yanıtladım bu durum ile alakalı.
Kurallar değişebilir. Görüşünüze saygım her daim var.