WebWon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kime soruldu bu kural domain satanların fikri alındı mı? demişsiniz.

Bana gelen özel mesajları ve kategorideki istekleri derleyip bunu üst yönetime sundum. 1 kişinin isteği ile olmadı. Kendi kafam esti diye kural koymadım, koyamam da zaten.

https://www.r10.net/domain-genel/236...i-10071-a.html

Konuda "Sizler de fikirlerinizi belirtebilirseniz çok memnun olurum." demiştim. Buradan gelen tepkilere göre üst yönetime göre ben geri bildirimimi zaten yaptım kural değişimi ile alakalı.
Üstteki konuda en son mesajda da şunu yazdım;

Sanki bir kişi kafasına göre karar vermiş gibi sorgulamayın. Bu konudan memnuniyet duyan da var gördüğünüz üzere bu konu içerisinde de mevcut. Ölçüp tartıp son karar verilir.

Ben bir domainimi 8 yıl önce kayıt ettim. Yıllardır teklif alıyor. Elimde kalmadı henüz dün bir teklif daha aldı. 1 ay bekledi diye elinizde domain kalıyor ise, o domainleri boşa kayıt etmeyin arkadaşlar paralarınıza yazık.

Kaç kişinin madur olması gerekli toplamda ?

Mesela bir kişi mevcut
size gelen bildirler diyorsunuz hocam iyi güzelde peki sizde konu acipda milletin görüsünü alsadiniz boyle birsey yapılcak fikriniz ne olur diye bazılari ekmek bile yiyor guzel domain yakaliyor hemen satiyor boyle kar yapıpda kazananlar var haksizlik yapan olunca ban sebebi oluyor zaten bu durumda bence bi konu acilip milletin fikri alinip ona göre kaldirilmali veya karar alinip onaylanirsa daha cok sevinirim bu ankette olabilir saygilarimla.