Merhaba arkadaşlar bugun açıkarttırma ya daha önce bende olan bildiğim jenerik domain tekrar kayıt edip domaini ihaleye çıkardım. 2 Gün önce alınan karar göre Domain 1 aylık olması lazımmış.
Kime soruldu bu kural domain satanların fikri alındı mı?
Oldukça mağduruz resmen ambargo yedik. Bu kural getirilmesinin sebebi ise daha kaliteli domainler gözükmesiymiş. Zaten domain kaliteli olmazsa satılmaz bir şey değişmez. Bu kural kaldırılmalıdır.
Domain alım satım yapanların fikrini konunun altına bekliyorum.
Kime soruldu bu kural domain satanların fikri alındı mı? demişsiniz.
Bana gelen özel mesajları ve kategorideki istekleri derleyip bunu üst yönetime sundum. 1 kişinin isteği ile olmadı. Kendi kafam esti diye kural koymadım, koyamam da zaten.
https://www.r10.net/domain-genel/236...i-10071-a.html
Konuda "Sizler de fikirlerinizi belirtebilirseniz çok memnun olurum." demiştim. Buradan gelen tepkilere göre üst yönetime göre ben geri bildirimimi zaten yaptım kural değişimi ile alakalı.
Üstteki konuda en son mesajda da şunu yazdım;
Çok tepki geldiği gibi, beğenenler de oldu. Üyelerden gelen geri bildirimler ile kurallar belirleniyor ilk mesajımda da belirttiğim gibi. Gidişata bakılır, eğer satış yapan üyeler durumdan olumsuz etkilenirseniz kurallar esnetilir. Biraz sabır edersek kategori gidişatını gözlemleyip, olumlu yada olumsuz gidişata göre karar verilebilir.
Sanki bir kişi kafasına göre karar vermiş gibi sorgulamayın. Bu konudan memnuniyet duyan da var gördüğünüz üzere bu konu içerisinde de mevcut. Ölçüp tartıp son karar verilir.
domain kategorisi bitti hocam kimse eskisi kadar hevesli olmayacak bu kuraldan sonra hepimizin elinde kaldı domainler bekliyoruz bir ümit
Ben bir domainimi 8 yıl önce kayıt ettim. Yıllardır teklif alıyor. Elimde kalmadı henüz dün bir teklif daha aldı. 1 ay bekledi diye elinizde domain kalıyor ise, o domainleri boşa kayıt etmeyin arkadaşlar paralarınıza yazık.
Peki satış nedeni ile kaç kişi mağdur oldu acaba? Ben forumda 1 aylık domain aldım ve domain elimden gitti diye bir konuya denk gelmedim. Yani mağdur olanlar nedeni ile bu kural geldiyse eyvallah. Ama şimdiye kadar bir mağduriyet olmadan bu kural geldiyse kaldırılmalıdır.
Kaç kişinin madur olması gerekli toplamda ?
Mesela bir kişi mevcut
Kuralların hepsi güzel ama 1 ay bekletme kuralı daha güzel olmuş. Forumdan açık artırmada domain almıştım ama yeni domainler olması ve usulsüz alındığı için sanırım Godaddy silmişti. Bunun önüne geçilmiş olur bir nebze. Teşekkürler.