aslında burada kimin haklı kimin haksız olduğu önemli değil, bir sonuca varılmamış daha, sadece anlaşamamışlar, bunun da sebebi, arkadaşlar aracı olayını biraz yanlış anlamış gibi.
iki taraf birbirlerine karşı güven problemi yaşıyorlarsa(gayet doğal) bir aracı tutulur ve bundan sonra ticareti aracı yönetir, aracı hem parayı, hem hesabı alacak ve sonra gerekli yerlere transferi yapıp eğer aracı ücreti alıyorsa onu da alıp konuyu kapatacak, burada kararları vermesi gereken aracıdır. en azından ben öyle öyle gördüm, öyle tecrübe ettim. aksi taktirde aracının ne numarası var ki
Aracı ile alıcı kişi arkadaş zaten. Ben onun getirdiği aracıyı kabul ediyorum. hesabı aracıya devrediyorum ama kişi halen ön ödeme derdinde
Niye bu kadar zorluyorsunuz, vazgeçin
Alıcı ilk andan beri hesaba girmeden almam demiş, siz de o şekilde vermek istemiyorsunuz belli ki. Alışveriş orada bitmiş aslında
sonrası gereksiz zorlama olmuş arap saçına dönmüş iş
2 Gündür bekletiyor dün gece dedi ki yarın r10dan aracı getireyim hesabı ona ver paranı al o bana hesabı versin. Tamam dedim hesabı verdim ama ortada para yok