onuraysu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alfalık bence boş karşındaki kişinin düşüncesini hayatını hiçe sayıyorsan alda değil egoistsin ve akıllı kızlar asla buna gelmez diğer kesim ise sadece bi müddet çeker sonra offf ne sanıyorsun ya kendini defol der ve alfalık biter

asıl alfalık Sevdiğini başkalarının yanında asla küçük düşürmemek onunla vakit geçirmek çocuk gibi eğlenmek hayaller kurmak ve onun hayallerini çaktırmadan gerçekleştirmek ... tek bi kadının kahramanı olmak bence en güzel alfalık ha kılıbık deniyorsa ben en büyük kılıbık adayı da olurum bi tebessüm Yeter bana 😊

Siz başarırsınız inanıyorum daha çok kurtarılacak, kalplere dokunacak hayat var☺
sen ilerde evlenince ailen ve kendi evliliğin arasında çok kalacaksın ya da evliysen sorunların olcak. bunu r10 açık olduğu sürece yorumu silmeyelim demişti dersin. Gayet ilgi odağıyım sorun da yaşamıyorum. dediğim dedik kısmını siz birilerinin boynuna tasma takma olarak algılayabiliyorsunuz. bir hareket bir eylem bana sorun yaratıp ilişkinin geneline yansıyacaksa evet dediğim dedik biriyim. Kadınlar özgüvenli birini ister bir ortama girince ezik büzük duran tipleri değil bunu da herkes bilir kılıbıklık falan hikaye yani