Hocam iki önerim var.
1- Anasayfadaki latest post kısmını değiştirebilirsin o şablon pek kullanıcı dostu değil. Yani anlık haber girişi yapan bir site olsan güzel olabilir de örneğin son paylaşım 6 saat önce. Ve bu şablonda hoş durmuyor. Daha çok galeri stiline çevirebilirsin. Yani postların işgal ettiği alan ufak kutucuklar olabilir, böylelikle anasayfada çok daha fazla içerik bulunabilir. Yani anlatmak istediğimi nasıl anlatayım. Demin bir arkadaş özelden mesaj attı sitesini,
şurası bak postlar nasıl gözüküyor. Bu şekile çevirebilirsen çok daha iyi olur. Bir de içeriklerde kullandığın görselleri en ilgi çekecek görsellerden çekmeye çalış. İkinci önerim de biraz photoshop bilgin varsa tüm fotoğraflara basit ama sitene özgü alttan hafif gelen bir ışık efekti vs. ekleyebilirsin. Her zaman söylerim kullanıcı sayfayı ilk açtığı anda ne kadar çok içeriği ne kadar basit bir şekilde görebiliyorsa sitende o kadar fazla vakit geçirecektir. Tabi bunlar benim naçizane görüşlerim, aksini iddia eden, daha doğru yöntemi olan illa ki çıkacaktır ama ben çok uzun süredir bu işin içerisinde olan ve aynı zamanda web geliştirici olan biri olarak kafamda olması gereken site modelini anlatmaya çalıştım biraz.
Hemen uyguluyorum hocam. Zaman ayırdığınız için çok ama çok teşekkür ederim.