@selcuksofta; genel site açsak yine zor? Bu zamanda tek kişi ile gelişim olmuyor. Googleye film izle yazsan, üçüncü sırada hürriyet, dörtüncü sırada milliyet çıkıyor.
Film izle yazıldığında dediğiniz sitelerin çıkması normal, adamlar milyar kere tıklanıyor. Bence onları pekte rakip almamak lazım. Ben açıkçası site işinden adsense kazancına inanmıyorum. Ancak da/pa değerleri güçlü site oluşturup tanıtım yazısı satabiliyorsunuz. Bunun içinde benim gözümde genel hatta haber sitesinden başkası yalan. Ancak news kayıtlı haber siteniz olacak, da/pa 40 üstü olacak ekmek bırakıyor. (Adsense hariç)... Çünkü bir haber sitesinin içine her yazıyı gömebiliyorsunuz. Her türlü reklamı alabiliyorsunuz. Ama diyet sitesinin içine nalbur reklamı bence hoş durmuyor. Hepimiz arayıştayız. Ben her hangi bir sektöre inansam niche hemen açayım. Ama bir noktadan sonra kilitleniyorsunuz. Bu sebeple hala ısrarım haber sitesinden yana. Ama derseniz yok abi şu kategori çok iş yapar gel beraber açalım. Ama bence zor.