2020 yılında halen forum kelimesi ile proje kelimesini yan yana kullanabiliyor iseniz kusura bakmayın bırakın bu sektörü
Forum demek kitle demektir. Kitle demek para demektir. Elinizdeki insan gücünü para gücüne çevirmek kabiliyet demektir.
Forum örnekti. Burada bahsi geçen forum bir webmaster yada oyun forumu değil daha önce adam akıllı denenmemiş bir dert anlat, güzin abla projesi. Şikayet varı gözünüzün önüne getirin bence. Sırf reklam vermek isteyen piskiyatristlerden bile aylık 1k kazanç öngörebilirim. Kaldı ki patlama noktası oldukça düşük bir proje çünkü gençler arasında kısa sürede popüler edilebilir.
Eğer siz bilgisayara yeni oturmuş bir genç arkadaşımızsanız elinize hazır sistem verilmediği sürece başaramazsınız fakat iş bitirebilin deneyimli bir yönetici iseniz sizin herhangi bir sektörden hele ki özgün ise kazanç elde etmemeniz mümkün değil.
Herkesin fikri kendine. Görüşmek üzere hoşçakalın
dostum fikri çok beğendim gerçekten çalabilirim
mesela bi web sitesi ve girer girmez ad soyad yazıp karşısına sohbet edebileceği biri çıkıcak canlı chat gibi , ve derdini anlatan paylaştığı biri olucak falan ,felaket tutar gibi geldi , daha önce bunun gibi bişey hiç duymadım
Umarım yaparsında içimizi dökeriz. Şuana kadar kurduğum her işte başarılı biri olarak hep kaybedersem ve kazanırsam neler olur diye hesaplayarak bir projeye hayat veririm.
Kaybedersen 1 aylık hosting 1 domain ve bir php ciye vereceğin 200-300 hadi bilemedin 500tl var.
Kazanırsan Webrazide hakkında açılacak sayfalar dolusu başarı makaleleri ve tutmuş
change.org gibi bir proje olma şansı.
Karar senin