Yazılımcı bazı arkadaşlar, tasarımcıların yaptıklarını işlerini vs. küçümsüyor. Geçen baktım gerçekten de durum böyle mi diye yazılımcı kardeşimiz kendi tasarım yapmış, tasarım demeye hak getire. ondan sonra sizin işiniz kolay yav, 2 buton koy tasarım hazır yav, Kolay kazanıyonuz hee.. vs. vs.
madem yalayıp yuttun, bize ne gerek var buyur yap o zmaan değil mi? hayır bu hem fiyat sorup 2 dolanıp bomboş çıkan insanlar olur aynı onlar gibi tepeyi attırıp gidiyorlar. %20si yazılımcıların bencillik yaparak tasarımı es geçer tasarım için ödenen parayı da gereksiz olarak adlandırır. ancak tasarım yazılımdan bir kıdım daha önemlidir
küçükte dipnot, tasarımda profesyonellik yoktur bana göre. Sanatta en iyisi diye birşey yoktur, tasarımda da her zaman değişkenlik olduğu için ve canlı olduğu için profesyonel kavramı mümkün değildir, şahsi düşüncem.
Mesajı yanlış anlamayın bu mesaj tasarımı küçümseyipte kendileri de tasarımın tsini beceremeyen yazılımcılar içindir, çünkü bazıları çok can sıkmaya başlıyor yani her kategoride çalışan çalışandır her iş zordur.