umaykut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok haklısınız hocam. Müşterinin ekonomik çapı çok yok diye öyle bir teklifte bulundum. Haliyle kabul etti ve şimdi yaptığımız işi beğenmiyor terbiyesiz. Bu noktada bende de suç var. O fiyata yapılmayacak işleri yaptım. Az önce gönderdim tüm bilgilerini. Allah kimseyi böylesi insanlarla karşılaştırmasın.
Aynısını geçtiğimiz 10 yılda bende çokça yaşadım, önemli olan bu kafa yapınıza bir son verip, gerçek sürdürülebilir ticaret iletişimi ve çalışma prensiplerini oturtmanız, belki bu yüzden zengin bile olamıyorsunuzdur, bu durum ufak ama fırsatı kullanmak noktasında önemli ve faydalı kararlar aldırıyor. 3.000 TL'den vazgeçerek ruh sağlığınızı, onunla uğraşarak harcayacağınız vakti, gelecek işlere endişe ile yaklaşma gibi bir çok olumsuz yönü geride bıraktınız. Eğer alabiliyorsanız paranın peşine düşün tabi.

Ticaret çok başka olay, işte uzmanlaşmak çok başka olay. Yıllarca işimde uzmanlaştım ama keşke yarısı kadar ticarette erken dönemde uzmanlaşsaydım diyorum.