6 kişi gelmiş hocam tabiki normal

bu konuyu bende düşünüyorum. yüklü kazanclarda illaki maliye çagirir. bugun cagirmaz belki ama 2 sene sonra çagirir şuan youtube spamcılara yaptigi gibi.
ufak tefek kazanclara birşey olmaz diye düşünüyorum. aylık 50-100k kazananların bitcoin veya payooner seçeneginden ödeme almaları daha mantıkli bir seçenek olacaktir.
Aylık o kadar kazanıyorsa vergisini de versin hocam. Vergi vb çok teferruatlı geliyorsa payoneer vb %20sini de götürse sorun olmaz o miktarlarda kazananlara.
Benim tahminimce yıllık aldığın kazanç 100k tl üzerine çıkıyorsa tehlike çanları çalıyor. Ama tabi bunu adsense'ten çağırılanların genel ortalamasını göz önünde bulundurarak söylüyorum.
Yapsalar şöyle stopaj sistemi. Vatandaş beyanı esas kabul edilip yazıcaz oraya geliri ödüyecez %20 gibi bir oranı, payoneer kazanacağına devlet kazansın.
Biz de devlet her an tepemize binecek diye korkmadan rahat rahat projelerimize devam etsek ne güzel olacak.
Şirketi kur, fatura topla gider göster, mahsuplaş, münferit Beyanname, muhtasar beyanname, kira stopajı, muhasebeci gideri, vb bir ton prosedür. Resmi işlere vakitten projeye zor odaklanır insan.