bence 1 yıl vade için altın her zaman iyidir.
Dünya batsın altın batmaz

altın tabikide.
Hocam şahsen ben altın almazdım şu sıra çünkü baya uçtu kışın altın 270 tl idi belkid aha ucuz o zaman alsaydınız olabilirdi altın ama şimdi almayın şuan max seviyede bunun üstüne çıkmaz dolar almanızı tavsiye ederim. Ama dolarında biraz düşmesini bekleyin bence.
Direk vadeye bırakın ikiside şu anda çok tehlikeli 😅
6 ay önce kredi çekip hepsine altın aldım. Bugün hesap ettiğimde altın dolara göre %40 daha fazla kar getirdi.
Hocam sana net bir şekilde altın diyebilirim sadece 3 ay önce yarım altın aldım ve 300 lira para kazandım. Ve altın kolay kolay fazla absürt değişimlere uğrayan birşey değil
has altin al isciliksiz. ceyrekle yarimla cumhuriyetle ugrasma.
Para olsa Bitcoin 1 yıl sonraki değerleri 80 / 90 bin bandında ( belki de daha fazlası ) olacak.
Altın her zaman yükseliyor 1500tl ye aldığım altını 3600tl ye bozdurdum.
altın her zaman paranızın değerini korur. bakın para kazandırır demiyorum, paranızın şuan ki alım gücünü korur. bunun üstüne çıkmaz diyen arkadaşlar neye göre yorum yapıyor bilmiyorum ama 12 aylık periyotlar halinde bakıldığı zaman altının değer kaybettiği herhangi bir zaman dilimi yoktur. al, sat yapayım kafasındaysanız o zaman başka tabi ama alıp bekletecekseniz altın hiç bir zaman kaybettirmez.
Farkı nedir? Kar oranı daha mı yüksek? Nerden alınır?
Kaynak? 2 senedir aynı söylenti var?
Altından yöne kullandık bakalım
farki has altin yani astar altinda iscilik yoktur ornek bugun bese al yarin gram altin ne kadarsa o fiyata ver.ama digerlerinde iscilik oldugu icin al satta fark oluyor istanbuldaysan kapalicarsidan al ve alirken en az bes yere sor oyle al.
bir tavsiye daha bence biraz daha bekle altin dususe gecti mart ayinda gramini 315 liradan aldim 400 e kadar cikti simsi dususe gecti dugunlerin olmamasi sebebiyle . alacaksan 2 3 hafta sonra al derim
Fikrini belirtip zaman ayıran herkese teşekkür ederim. Bende altın olarak düşünüyordum dahada kesinleştirdim. Biraz daha takip edip altına yönelicem. Tekrardan herkese teşekkürler