Benimde çok ağır uyku sorunum var
ekstra olarak şuanda hastayım ishal, boğaz ağrısı, göz ağrısı, baş ağrısı, miğde bulantısı, kuru öksürük mevcut
korona olmadığımı düşünüyorum benim miğdem ve bağırsaklarım dengesiz ve evden hiç çıkmayan insanım ondan moralim yüksek tutuyorum olası tedbiri elden bırakmıyorum ailemden kimseye yakınlaşmıyorum kendimi odaya kapattım
Geçmiş olsun hocam aman dikkat edin izolu edin kendinizi
4 gün uyuyamadım (günde 1-2 saat ). Çok uykum oluyor ama uyuyamıyorum. Çok düşünmekten olduğunu düşünüyorum. Yatmadan önce nefes egzersizi yapmaya başladım. Nefes egzersizi çok kolay, 4 saniye nefesinizi alıp 4 saniye veriyorsunuz. Böylece düşünmüyorsunuz. Bunun yanında uyku müzikleri var. oldukça rahat uyumamı saglıyor öncelerden beridir kullanıyorum. Ayrıca telefonlardan (Mavi ışık) uzak durun uykunuzu kaçırır.
Aynen öyle hocam ya uykuya dalamıyorum deniyorum ama olmuyor sonra saatlerce dönüyorum. Stres üstüne stres iş güç zaten yerle bir olmuş durumda. Daha önceden iyiydim yine 4-5 saat uyurdum en az şuan yok hiçbişi
Bizde var maalesef sabah 8-9 da uyuyup 11 de uyanıyoruz. İftara yakın bi daha uyuyoruz. Düzen kalmadı
Valla öyle hocam parça parça oldu herşey2 saatin üstünde uyuyabilsem seviniyorum yani
Galiba bu aralar genel bir hastalık bu. Bende de durum aynı maalesef.
Sanırım öyle hocam normalde az uyurduk şimdi hiç bi uyku sistemi kalmadı olan uykuda yok oldu.