Testlerin %30 u zaten yanıltıcı o 3/1 i geçelim
O oradan bile yüksek çıkabilir ayrıca dsö göre bile test i negatif çıksa da hasta olanlar var neyse senin o hastalık var yokla pek ilgilenmiyorum ama simdi sen evde duruyorum başkasına bulaşmasın diye diyorsun peki sen yola çıksan yolda da kimseye yakınlaşmasan bir yere de ellemesen tükürmesen öksürmesen filan kime bulaşacak acaba bu virüs bana bunu söyle
Bende diyorum ki hala anlamadın
Ben maskemi takip kimse ile muhattap olmadan kimse ile yakınlaşmadan 2-3 tur atsam bu virüs bende varsa bile kime bulaşacak?
Madem sağlıkla içli dışlısın tedavide morelinde katkısını bilirsin ben belki manevi huzura erip iyileşme sürecim hasta isem bile hızlanacak
Hasta isen bulaştırırsın deme izole olduğumu düşün
Yanından geçen arabadan veya motordan birisi sana doğru öksürse veya hapşursa virüs sana da bulaşır. Anlık olur, farkına dahi varamazsın. Eve gider asansöre binersin tek başına, senden sonra binecek olanlara bulaşır. Bulaşır da bulaşır yani. Buraya sayfalarca senaryo üretebilirim ve hepsi de olabilecek şeyler. Bu meret bu yüzden pandemi haline geldi zaten. Sizinle daha fazla tartışmaya gerek duymuyorum hocam. Siz maskenizi takın ve 2-3 tur atın. Kimse size bir şey demiyor tamam. 😊