Merhabalar
Elimde daha önce vektörel ve katmanlı olarak çizdirmiş olduğum bir haritam mevcut. (haritam şu linkte: Tıklayın)
Bu harita üzerinde çeşitli renk, desen, küçük yuvarlak kutucuklar ekleyerek 200 farklı harita oluşturulacak. Her harita için el ile kağıda çizim yapacağım ve vektörel olarak çizdirmiş olduğum harita üzerinden ufak tefek değişiklikler yapılarak bana gönderilecek, örnek çizimler ŞU LİNKTE (LİNK1 , LİNK 2. LİNK 3 )ve aşağıdadır. Bunun için önce TÜBİTAK projesi kapsamında ücret almam gerekiyor. Dolayısıyla kurumsal bir yerde çalışan veya bir şirket adına bana fiyat teklif formu gelmesi gerekiyor.
İstediğim şey şu aşamada bana önce bir fiyat teklif formu (proforma) göndermeniz. Ardından projem kabul edildiğinde sizinle tekrar irtibata geçeceğim ve haritaları tek tek hazırlayacağız.
İstediğim teklif formu şöyle olabilir:
"Sayın Mehmet YEŞİLKAYA,
Vektörel olarak çizimi yapılan ve örnekleri sunulan haritalar için fiyat teklifimiz harita başına XX TL olup, 200 harita için toplam minimum ücret 200xXX= XXXX olarak düşünülmektedir.
Bilginize rica ederim.

XXXX Firması
Kaşe İmza vs."

Bu şekilde proforma gönderebilecek olan varsa çok sevinirim.
Haritam ve harita üzerinde yapılacak benzer renklendirmeler aşağıdadır. İnceleyebilirsiniz

HARİTAM:

HARİTA ÜZERİNDE YAPILACAK ÖRNEK RENKLENDİRME VE İŞARETLEMELER: