Hafız ben bana Özel çıksın diye hiç bir zaman yazmadım fark etmemiş olabilirsin ama yazmadım tabiki benim komşum da isteyen herkes de çıksın gerekli güvenlik önemlerini alıp şu çok söyledikleri sosyal mesafe kuralları filan uyup dolaşsın bundan ne zarar gelecek ki?
Şimdi söyle düşün evindesin yürüme 1km giyorsun geliyorsun ama hiç kimse ile yan yana gelmedin bir yeri ellemedin masken ağzında burnunda güneş gördün bol d vitamini (beleş) aldın şimdi bu zararlı mı eğer böyle yaparsa karışmasınlar ama oldu ki yan yana yada ne bileyim önemsiz ise o zaman nasıl bazı illerde maske takmak zorunlu takmayana ceza var öyle kes cezasını
Sayın hocam şöyle söyliyeyim bizler sağlık profesyonelleri olarak koruyucu gözlük, tulum, N95 maske, siperlik vb. tam ekipman hastanede gezmemize rağmen, hastanenin 3/1'i pozitif çıktı. Belki ben de asemptom atlatmış olabilirim. Süreci yönetmek konusunda eksikliklerimiz ve hatta yanlışlarımız var kanımca. Bakın benim aslında umrumda değil, kişisel olarak risk grubunda değilim ve korkmuyorum. Çok büyük ihtimalle asemptom atlattım da zaten. Ancak dışarıda istediğim gibi çıkıp gezme ihtimalim varken evde yatmaktan başımı ağrıtıyorum. Sırf zevk amaçlı dışarı çıktığım da benim yüzümden bir kişinin ölme ihtimali olduğundan dolayı. Başka hiçbir endişim yok bu konuda. Dediğim gibi zaten yakın zamanda birçok durum serbest olacaktır. Az daha dayanın sayın hocam.