R10'u tamamen satın almadan önce ilk ortak olarak yönetimi tamamen kendi üzerime alalı 8 sene civarı oldu. Her defasında biteceksiniz, başınız ağıracak, böyle giderseniz şöyle olacak.. diye başlayan çok kelimeler duydum siz kendi zekanızı kendi işleriniz için saklayın.
Bu arada sizinle aynı fikirdeyim "hiç sorun değil" konuyu uzatmayalım herkese iyi forumlar.
Vallahi Coşkun hocam sizin hakkınızda çok şeyler duymuştuk hakkınızda kötü konuşanlar haklıymış bunu da görmüş oldum teşekkür ederim
Ayrıca Hocam merak etmeyin siz burada 8-10 tane moderatör şirketlerin izlede 20-30 tane personel idare ediyorsunuz ben çalıştığım tesiste 25000 tane adamı güvenliğinden sorumluyum yani bir yeri ekibi yönetmenin ne olduğunu sizden daha iyi biliyorum bu kafayla devam edebilirsiniz iyi akşamlar
Nasihat vermek değil hocam sen de insansın ben de insanim hata yapacaksın gözünden kaçacak çevrendekiler sana bu hataları söylediği zaman onları dinlemeyi öğren bak işte bu sana Bir nasihat
Benim kızdığım noktayı anlamadın şuradan belli senin
benim tanıdığım biri var ki sorunu çözdüm ya tanıdığı da olmayan birinin başına gelse bu durum ne olacak ona
Size Benim bir lafım yok DU bugüne kadar çok yardımcı oldunuz o konuda hiç sözüm yok sağ olun hatta teşekkürüm var ama çevrenize biraz açık olun