Hocam şahsi düşüncem olsa da almam şu anki üyeliklerim ve reklamım bitince tekrar sürelerini uzatmayacağım çünkü hiçbir şeye yaramıyor taban fiyat kurallarından muaf tutulmak için sponsor konu aldık ona rağmen ban yedik ve konumuz silindi moderatör arkadaşa WhatsApp'tan ulaşıp derdimiz anlatmasak şu anda havadan bir hafta Ban 15 günlük sponsor konu kredisinin 7 günü boşa gidecekti yani moderatör tanıdıklarınız yoksa haksız duruma düşersiniz ve hakkınız alamazsınız bu benim kendi düşüncem ve bu yüzden büyük ihtimal ceza yiyeceğim yapacak bir şey yok hocam
Ban sebebine gelince hocam
Taban fiyatta muafiyet sadece sponsor konuya verilebiliyormus bunu bilmeden sponsor konu aldım diye birkaç tane daha konu açtım arkadaşta bunları görüyor konumları siliyor sponsor konumu siliyor üstüne bana atıyor şunu yazabileceği yere direkt bunu yapmıs
merhaba taban fiyat muafiyeti sadece sponsor konuya aittir taban fiyat altı başka konu açamazsınız tekrarında ceza alacaksınız
Bunun yerine direkt konuyu silmiş Bir de sponsor linki forum'da duruyor ama tıkladığınızda konuyu ulaşılamıyor bunu yani hocam bence almayın derim
Benim kızgınlığım genele değil ama işini dikkatsiz yapan işine duygularını ve ticari kaygısını karıştıran moderatör ekibine işini düzgün yapan arkadaşları tenzih ederim bazıları işini gerçekten çok güzel yapıyor o kendini anladı

ama diğer yönetimdeki arkadaşlara bu laflarım