umut0234 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dopingde verilmiyor hocam en erken de 2018 var nette falan.Youtube dan idare edeceğiz artık
Orjinal değil hiçbiri hocam ama dediğin gibi yapıcaz sanırım

kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben bilgisayarda ve tablette kullanmak istedim yani farklı farkli zamanlarda ona bile bilgisayar lisansini sileriz ama lisansin bitene kadar hep tabletten kullanmak zorunda kalirsin dediler o derece sıkıntı birde bu var;

Online eğitim programında yer alan orjinal sanat eserleri ve tasarım ürünlerinin tüm fikri hakları ilgili eser ve tasarım sahiplerinin olup 5846 sayılı kanuna göre koruma altındadır. www.dopinghafiza.com web sitesi içerisindeki her türlü yazılı ve görsel (video, fotoğraf, vs) içeriğin bilgisayara indirilmesi (download edilmesi), kopyalanması, çoğaltılması, bir web sitesinde veya diğer herhangi bir mecrada yayınlanması, bir web sitesinin içinde frame, i-frame ve benzeri şekillerde gösterimi, izin alınmadan link verilmesi yasaktır. Aksine davranışlar Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç teşkil edecek olup, bu tip davranışlarda bulunan www.dopinghafiza.com sitesinin kullanıcıları, www.dopinghafiza.com web sitesinin sahibi olan DH YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİCARET LTD. ŞTİ.'a cezai şart olarak her bir ihlal için fazlaya ilişkin haklarımız saklı kalmak kaydıyla en az 300.000 USD'yi (ÜçYüzbin Amerikan Doları) ödemeyi, bu cezai şartın fahiş olmadığını, ihlalin ve kusurun ağırlığına göre Doping Hafıza - http://www.dopinghafiza.com eğitim sitesinin bu ceza miktarı artırabileceğini ve mahkemelerden tenkisini talep etmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.
Vay rahatsız herifler tamamdır hocamsağolasın yinede